top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

De huiskraai

Hoe eerlijk durf jij tegen je zelf te zijn dat sommige dingen helaas niet tot jouw talenten behoren? En dus de focus te leggen op die dingen die jou uniek maken.


Mijn vriend noemt mij liefkozend ‘de huiskraai’. Ik loop vaak lallend door het huis, maar tot mijn verdriet is het niet om aan te horen. Ik heb de liefde voor muziek meegekregen van thuis en heb als kind jarenlang cello gespeeld. Dit met wisselend succes. Conclusie ik oefende niet genoeg, ben niet zo muzikaal en uiteindelijk heb ik mijn cello verkocht om een aanbetaling voor een auto te doen. Maar mijn verlangen om muziek te maken en te zingen bleef. De kans deed zich een paar jaar geleden voor om op zangles te gaan. Eerlijk is eerlijk, de reden voor zangles was om te werken aan mijn presentatievaardigheden. Ik geloof dat ik meer plezier had aan de lessen dan mijn zanglerares. Ze had engelengeduld en ik heb veel geleerd, maar helaas moet ik concluderen dat ik andere talenten heb.


Weet jij wat je talenten zijn? Ze concreet kunnen benoemen maakt het makkelijker om keuzes te maken die bij jou passen en niet wat de buitenwereld verwacht. Als je je talenten kan benoemen werkt het bevrijdend. Dit ben ik en dit heb ik te bieden! Wil jij dit ook dan vertel ik je graag hoe je tot een antwoord komt op de vragen wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik dit bereiken? Mail mij op merlijn@ibounceback.nl of bel 06-20590714.


En mocht jij net als ik iemand zijn die aan haar presentatievaardigheden voor groepen wil werken dan zijn zanglessen een aanrader…zingen werkt bevrijdend en laat je voelen dat een presentatie een optreden is waar je mee kan spelen. En je hoeft niet te kunnen zingen om zangles te nemen. Kijk maar naar mij 😊
0 views0 comments

Recent Posts

See All

De aaibare manager

Van de week bij een netwerklunch had onze voorzitter een prachtig zacht roomwitte trui aan. Je weet wel zo een waar je gelijk aan wil zitten. Nou dat deed ik dus ook. Ik aaide haar over haar arm en ik

Rebel with a cause

Wil je veranderen wat niet werkt? Laat de rebel in jou zien. “Ik voel dat ik vastzit binnen deze sector waar ik steeds tegen dezelfde issues aanloop, ik weinig invloed heb en ik mijzelf moet conformer

Ja, ik wil

Elk plan dat de moeite waard is kost tijd en vergt opoffering. Herken je dat? De vraag is hoeveel ben je bereid op te offeren? Ik ben lang vrijgezel geweest en overwegend gelukkig. Fijne familie en vr

bottom of page