top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Een aaibare manager.

Denk jij er weleens over na of je toegankelijk overkomt? Weet jij welke kleding en kleuren je kan dragen om te kunnen spelen tussen toegankelijk en krachtig overkomen?


In mijn jaren als leidinggevende bij banken heb ik mooie trainingen mogen volgen over persoonlijk leiderschap. In een van deze trainingen kreeg ik feedback over hoe ik overkom en dat dit soms afstandelijk is en dat ik meer van mijzelf mag laten zien. Deze afstandelijkheid werd ook ingegeven door mijn onzekerheid en wat ik meegekregen heb van thuis namelijk dat je als manager krachtig en sterk moet zijn liefst zonder emoties. Deze belemmerende overtuiging kostte wat langer om te draaien, maar de trainer had ook een quick win.


Draag op momenten aaibaardere kleding om een toegankelijker manager te zijn. Na wat gelach en ontkenning heb ik toch het aaibare jasje gescoord dat je op de foto ziet. Een warm, zacht jasje en voor mij het begin van meer bewustwording over hoe kleding en kleur een rol spelen in hoe je overkomt. En dat je ze in je voordeel kan laten werken zonder dat je een woord gezegd hebt.


Nu wat jaren later weet ik dat ik een dramatisch stijltype ben. En dat de heldere, sterke kleuren uit het winterpallet mij het beste staan. Deze combinatie draagt bij aan een krachtige maar soms ook afstandelijkere uitstraling. Neongeel in combinatie met paars gaat niet werken om meer toegankelijkheid te creeren als ik dat wil bereiken, dus dan kies ik bijvoorbeeld voor koel donkerbruin met fuchsia.


Hoe laat jij je kleuren en kleding voor je werken? Weet jij of koele of warme kleuren jou het mooiste staan?


2,5 uur stijl en kleuradvies van mij leert je veel over jezelf en hoe je je kleuren en kleding voor je kan laten werken. En het is ongelofelijk leuk omdat het over jou gaat en je het gelijk kan toepassen. Boek een afspraak via merlijn@ibounceback.nl of bel mij op 06-20590714.


Wil je meer leren over je innerlijke kracht en energie en hoe je dit kan manifesteren in je kleur en stijl kom dan naar onze workshop op 12 mei a.s. Een geweldige dag speciaal voor jou! Lees meer op http://www.ibounceback.nl. Je kunt je gelijk aanmelden. Wij vinden het fantastisch als je erbij bent.
0 views0 comments

Recent Posts

See All

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoeting met

Comentários


bottom of page