top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Wil je wel, wil je niet?

Herken je het gevoel dat je niet zozeer met tegenzin naar je werk gaat, maar dat je weet dat je er klaar bent? 

 

Je hebt mooie en minder mooie jaren gehad, veel leuke mensen ontmoet, veel geleerd, jij bent goed geweest voor het bedrijf en zij voor jou. Je hoort zo’n stemmetje in je hoofd dat de ene dag zegt ‘het is wel goed zo, je weet wat je hebt, erg is het niet, blijf gewoon zitten’ en de andere dag zegt ‘er is meer dan dit, kom in actie, je bent te jong om te blijven zitten in iets waar je klaar mee bent, veranderen is spannend maar wie weet word je gelukkiger van iets anders’.  

 

🔺Ik heb deze stem meerdere keren in mijn loopbaan gehoord. De eerste keer ben ik achteraf gezien te lang blijven zitten en de 2de keer ben ik wat eerder in actie gekomen. De keuze om uiteindelijk te doen wat ik nu doe kwam niet in een keer en was een proces dat in kleine stappen ging. Van 23 jaar vaste banen in de financiele sector, naar een interim klus in een andere sector naar weer een vaste baan dat van korte duur was bij een bank, naar een interim klus bij diezelfde bank. Toen deze klus afgelopen was en ik wat ruimte in mijn hoofd had ging de knop om. Ik wil als zelfstandige vitaloog, coach &impact styliste verder. Het was vallen en opstaan, maar alle stappen hebben bijgedragen aan het vinden van wat ik het allerliefst doe.

 

🔻Mijn lessen zijn: durf de stap te wagen ookal is het onzeker omdat het een verrijking van je leven is en je geluk gaat vergroten. Accepteer dat veranderen niet in een rechte lijn gaat, het komt met hobbels en obstakels. Kleine veranderingen zijn genoeg. Ze tellen uiteindelijk op tot iets groters. Blijf leren onderweg door o.a. opleidingen te doen die je leuk vindt. Zoek hulp als dit jou houvast geeft of omdat je geen idee hebt wat je volgende stap is, maar niet zomaar iets wilt doen. Mijn coach voelde als een anker in mijn veranderproces. 

 

 🤝Ben je toe aan een verandering maar weet je niet goed wie je echt bent en wat je talenten zijn, vind je het spannend en zoek je houvast, wil je graag een keuze maken in jouw loopbaan of leven waar je jaren profijt van zal hebben dan ben ik wellicht de coach voor jou? 

 🔹Mijn aanpak kenmerkt zich door een holistische kijk op jou met een feitelijke onderbouwing van je talenten en drijfveren en de omgeving waar jij het beste in gedijt. Ik verbind ook je innerlijk aan je uiterlijk zodat je uitstraling gaat helpen om je doelen te bereiken. merlijn@ibounceback.nl

0 views0 comments

Recent Posts

See All

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoeting met

Comments


bottom of page