top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Denk je er weleens over na of wat je doet echt is wat je wil en bij de past?

Ik heb ook rondgelopen met die vraag. Ten tijde van onderstaande foto in 2018. Zou je misschien niet denken als je mijn smile ziet. Het was ook niet zo dat ik met tegenzin naar mijn werk ging. Het type werk en de corporate wereld waarin ik werkte vergde wel steeds meer van mijn energie. Ik was er gewoon klaar mee. Herkenbaar?

 

🎯Zo’n proces van verandering gaat met vallen en opstaan. Het is geen lineaire lijn omhoog. Ik heb een aantal afslagen genomen met interim opdrachten die allen hebben bijgedragen aan waar ik nu sta. Ook minder gelukkige keuzes en moeilijke tijden hebben bijgedragen om mijn doel scherp te krijgen.

Ik wil het verschil maken in andermans leven door hen te helpen hun leven te transformeren en levenskeuzes te maken die bij hen passen. Met meer levensgeluk tot gevolg.

 

Het verschil tussen mijn foto in 2018 en 2024 is precies dat groter gevoel van levensgeluk. Niet omdat het veranderproces af is of omdat mijn bedrijf al staat waar ik wil dat het staat, maar omdat ik het lef heb gehad om te gaan doen wat echt bij mij past en waar ik blij van word.

 

✅ Wil jij dit ook? Ik vertel je graag meer. merlijn@ibounceback.nl1 view0 comments

Recent Posts

See All

De aaibare manager

Van de week bij een netwerklunch had onze voorzitter een prachtig zacht roomwitte trui aan. Je weet wel zo een waar je gelijk aan wil zitten. Nou dat deed ik dus ook. Ik aaide haar over haar arm en ik

Rebel with a cause

Wil je veranderen wat niet werkt? Laat de rebel in jou zien. “Ik voel dat ik vastzit binnen deze sector waar ik steeds tegen dezelfde issues aanloop, ik weinig invloed heb en ik mijzelf moet conformer

Opmerkingen


bottom of page