top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

In je kracht door kleur

Toen ik begon met werken in 1996 was ik ontzettend trots op mijn donkerblauwe en zwarte pakjes van Mexx. Jasje met rokje, witte bloes en hoge hakken in dezelfde kleur als het pakje. Een mooi ‘uniform’ voor het werken bij een bank en ik voelde mij goed en veilig.

 

Wat is er toch veel veranderd over de jaren. Niet alleen is de dresscode bij banken en vele andere bedrijven gelukkig informeler geworden, maar ik heb ook de liefde die ik altijd al had voor kleur leren omarmen. Ik durf veel meer en trek mij weinig aan van wat anderen ervan vinden. Voor mij geen donkerblauwe pakken meer, maar een neon roze bloes, smaragd groen jasje of een rode jurk. Hier voel ik mij goed in.

 

Zelfverzekerd en sprankelend 💫 Dit is wat een kleurrijke(re) outfit voor je uitstraling doet. Je hebt het gevoel dat je de wereld aan kan en dit heeft impact. Wie wil dit niet? Ook als je niet zoals ik op een middag door Den Haag wil struinen in een knalrode galajurk voor een brandshoot, doen je mooiste kleuren wonderen voor je zelfvertrouwen.

 

Welke kleuren doen jou schitteren en geven je een goed gevoel over jezelf? Leuk om van je te horen in de comments 👉 Omarm wat jou uniek maakt, ook in de kleuren die je draagt!
0 views0 comments

Recent Posts

See All

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoeting met

Comentarios


bottom of page