top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Hoera voor de laatbloeier!

Een tijdje geleden had ik het geluk om van mijn schoonzusje twee wax amaryllissen te krijgen in glitter blauw en oranje. Ze zijn fantastisch! Ze maken blij om naar te kijken omdat ze sparkly zijn en grappig van vorm en als ze uitkomen na 6 weken zoals nu dan zijn de bloemen spectaculair mooi.


Ik heb weinig verstand van bollen, dus ik vond dat ze best een weg moesten afleggen om uit te komen. Sommigen van ons moeten ook best een weg afleggen om er achter te komen wie we echt zijn, wat we willen en dan te beseffen dat dit meer dan ok is. Ik ben ook een laatbloeier. En dit vond ik niet altijd even makkelijk.


Met alle ups and downs realiseer ik mij nu dat de reis er naar toe de moeite waard is. Door nieuwe avonturen aan te gaan, niet te bang te zijn om misstappen te maken, weten wat mijn talenten zijn en mij te blijven ontwikkelen probeer ik keuzes te maken die echt bij mij passen. Inmiddels ben ik er trots op dat ik een laatbloeier ben. Waarom? Omdat ik mij niet in een mal heb laten drukken. Het is nooit te laat om andere keuzes te maken. Je doet jezelf te kort als je maar blijft doen wat je altijd deed als je voelt dat je anders wil.


Als je niet weet waar je moet beginnen doe dan een talenten- en drijfveren analyse samen met een expert. TMA is een mooie methode. Of ga puur voor jezelf een opleiding doen die je leuk lijkt, maakt niet uit welk onderwerp. Het brengt je in contact met nieuwe mensen en op nieuwe ideeen. Wie weet wat volgt...


De prachtige bloemen van de amaryllissen in de foto lijken te zwaaien naar Leiderdorp. Heel toepasselijk aangezien we volgende week gaan verhuizen naar Den Haag!


Een tijdje geleden had ik het geluk om van mijn schoonzusje twee wax amaryllissen te krijgen in glitter blauw en oranje. Ze zijn fantastisch! Ze maken blij om naar te kijken omdat ze sparkly zijn en grappig van vorm en als ze uitkomen na 6 weken zoals nu dan zijn de bloemen spectaculair mooi.


Ik heb weinig verstand van bollen, dus ik vond dat ze best een weg moesten afleggen om uit te komen. Sommigen van ons moeten ook best een weg afleggen om er achter te komen wie we echt zijn, wat we willen en dan te beseffen dat dit meer dan ok is. Ik ben ook een laatbloeier. En dit vond ik niet altijd even makkelijk.


Met alle ups and downs realiseer ik mij nu dat de reis er naar toe de moeite waard is. Door nieuwe avonturen aan te gaan, niet te bang te zijn om misstappen te maken, weten wat mijn talenten zijn en mij te blijven ontwikkelen probeer ik keuzes te maken die echt bij mij passen. Inmiddels ben ik er trots op dat ik een laatbloeier ben. Waarom? Omdat ik mij niet in een mal heb laten drukken. Het is nooit te laat om andere keuzes te maken. Je doet jezelf te kort als je maar blijft doen wat je altijd deed als je voelt dat je anders wil.


Als je niet weet waar je moet beginnen doe dan een talenten- en drijfveren analyse samen met een expert. TMA is een mooie methode. Of ga puur voor jezelf een opleiding doen die je leuk lijkt, maakt niet uit welk onderwerp. Het brengt je in contact met nieuwe mensen en op nieuwe ideeen. Wie weet wat volgt...


De prachtige bloemen van de amaryllissen in de foto lijken te zwaaien naar Leiderdorp. Heel toepasselijk aangezien we volgende week gaan verhuizen naar Den Haag!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

De aaibare manager

Van de week bij een netwerklunch had onze voorzitter een prachtig zacht roomwitte trui aan. Je weet wel zo een waar je gelijk aan wil zitten. Nou dat deed ik dus ook. Ik aaide haar over haar arm en ik

Comments


bottom of page