top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

It's time for change

Herken je dat je je een beetje lamlendig voelt? Dat je al langere tijd in een baan zit die niet je-van-het is. Dat er meer in je zit, maar het komt er nog niet uit. Dat je minder energie hebt om (leuke) dingen te doen, maar niet precies de vinger op kan leggen waarom dit zo is. Je baalt van de situatie, je weet dat er iets moet veranderen, maar veranderen is lastig dus zou je er wel aan beginnen?


Een volmondig ja is mijn antwoord. Veranderen is inderdaad lastig. Ik ben ervaringsdeskundige. Mijn reis van bankier naar vitaloog en impact styliste ging met hobbels, maar heeft veel positiefs en blijdschap gebracht in mijn leven. Dus als het resultaat is dat je meer levensgeluk en energie hebt en echt doet wat bij je talenten past is dan is het het toch waard om het veranderproces aan te gaan?


En ik heb goed nieuws: veranderen hoef je niet alleen te doen. Kies vandaag voor jezelf en voor een gelukkiger leven en meer voldoening.


Ik help je graag in jouw veranderproces. Wat heb ik je te bieden? Een zeer persoonlijk, gevarieerd en gevalideerd traject. Datgene dat we bepraten en constateren over jouw levenspatronen, overtuigingen en talenten onderzoeken we aan de hand van een aantal tests en feedbackgesprekken die ik voer met 3 mensen uit jouw omgeving. Je krijgt een compleet beeld van jezelf met als resultaat dat je de vragen kan beantwoorden: wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik dit bereiken?


Ik dacht dat ik wist wie ik was, maar door de gesprekken met Merlijn en de verschillende tests weet ik nu waar mijn kracht en talenten liggen en wat bij mij past. Mijn levensgeluk is groter geworden. De kracht van dit traject zit in de combinatie zakelijk&holistisch en de bijbehorende onderbouwing’. Aldus Laura, onderneemster en coach-klant.


merlijn@ibounceback.nl

0 views0 comments

Recent Posts

See All

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoeting met

Commenti


bottom of page