top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Behang, vogels & inzicht in jezelf...

Voor mijn praktijk-werkruimte in mijn nieuwe huis heb ik een behang uitgezocht dat ik prachtig vind en helemaal mijn kleuren. Goud en geel met een plaatje van palmbomen, vogels, vlinders en een aap. Zoals mijn vader zei: ‘een behang om bij weg te dromen’.


Pas toen ik mijn kamer verder inrichtte realiseerde ik mij dat ik niet alleen een behang heb uitgezocht met vogels, maar een uil van glas heb neergezet plus een vaas met vogels erop, en van een lieve vriendin een paar prachtige kleurrijke ornamenten vogels heb gekregen. En ik heb een pauw op mijn website en visitekaartje staan. De symboliek van de vogel voor mij is overduidelijk.


Vogels staan voor vrijheid en worden gezien als boodschappers. Vrijheid is precies waar ik in mijn werk en leven naar streef en mijn partner en huidige werk naar uitgezocht heb. Ik voel mij een boodschapper van kracht, kleur en energie naar ondernemende vrouwen om zich geweldig te voelen over zichzelf en hiermee hun impact te vergroten.


Soms kun je dus dicht bij huis (of in je huis) informatie en inzichten krijgen in wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Wellicht zegt jouw behang meer over jou dan je denkt….


Voor het strategiseren van de volgende stap in je carrière of leven op basis van wie jij bent en advies op het gebied van vitaliteit, talenten, stijl & kleur merlijn@ibounceback.nl

0 views0 comments

Recent Posts

See All

De aaibare manager

Van de week bij een netwerklunch had onze voorzitter een prachtig zacht roomwitte trui aan. Je weet wel zo een waar je gelijk aan wil zitten. Nou dat deed ik dus ook. Ik aaide haar over haar arm en ik

Comments


bottom of page