top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Rockchick meets bosslady

Ik heb altijd al een stiekem verlangen gehad om een rockchick te zijn. Niet zozeer vanwege rock muziek, maar vanwege het ‘’t kan mij niet boeien’ gevoel dat deze meiden uitstralen. Rebels, eigengereid, donker en mysterieus. Zegmaar zwart, studs, gescheurde kleding en tatouages.

 

Nou doen zich een paar issues voor in mijn rockchick verlangen. Als mens ben ik niet onverschillig en luchtiger leven ben ik aan het leren. Ik ben niet doorsnee, noch als mens noch in mijn stijl, maar ik ga eerder voor esthetisch, creatief en competent. Meer Olivia Palermo meets Iris Apfel: een excentrieke bosslady.

 

Voor mij geen gescheurde kleding, geen tats (tot opluchting van mijn Pa 😃) en die schoenen met studs heb ik verkocht. Kortom, ik heb een beetje rockchick in mij, maar mijn uiterlijk zou niet kloppen met mijn innerlijk als ik er als een rockchick bij zou lopen. Je wil juist herkenbaarheid en vertrouwen bewerkstelligen: what you see is what you get. Succes verzekerd.

 

Als jij weet wie jij echt bent als mens met al je talenten, kwaliteiten en doelen dan kun je dit vertalen naar je uitstraling met je mooiste kleuren en kleding. Zo verbind je jouw identiteit aan je unieke stijl. Voel je krachtig, blaak van het zelfvertrouwen en jaag je dromen na. 


0 views0 comments

Recent Posts

See All

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoeting met

De aaibare manager

Van de week bij een netwerklunch had onze voorzitter een prachtig zacht roomwitte trui aan. Je weet wel zo een waar je gelijk aan wil zitten. Nou dat deed ik dus ook. Ik aaide haar over haar arm en ik

留言


bottom of page