top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Vind je eindman

Ik zie mijzelf als zakelijk spiritueel. Ik geloof en heb ervaren dat er veel meer is tussen hemel en aarde, maar ik houd ook van feiten en onderbouwing. Die onderbouwing in het spirituele was voor mij niet altijd even duidelijk. Het bleek te liggen in dingen gewoon doen en uitproberen en dan te kijken wat er gebeurde. Ik heb met hulp van mooie mensen, boeken en cursussen mogen leren om o.a. adem te halen vanuit mijn buik, te mediteren, te visualiseren en mijn intuitie te volgen. En te ervaren dat je zaken naar je toe kan trekken als je concreet in positieve termen je wensen uitspreekt en geduld hebt. Een zogenaamde affirmatie.

In 2019 was ik een vrije vogel, was weg bij de bank en had tijd om na te denken over ‘wat nu’. Ik was al jaren best gelukkig als vrijgezel, maar miste toch een leuk iemand aan mijn zijde. Eerlijk gezegd was ik er klaar mee en kocht het boek ‘Vind je eindman’. Niets meer of minder dan een boek met tips om ‘jouw ideale man’ te vinden. Ik volgde een van de tips op een schreef in maart van dat jaar de volgende affirmatie op in mijn boekje: ” Ik heb een levenspartner die zich wil binden maar ook zijn eigen leven heeft. Mijn levenspartner is een slimme vent en met hem kan ik leuke, interessante gesprekken voeren, hij heeft gevoel voor humor, wil graag reizen (ook in NL-EU) en samen leuke dingen ondernemen. Hij woont in Rotterdam of wil in Rotterdam wonen. Hij is mijn eindman. Ik vertrouw op het proces”.

Ik sprak deze zinnen regelmatig uit en daarna kwam het grote loslaten. De tijd was er blijkbaar rijp voor want kort daarna kwam mijn oud-collega Joost op mijn pad en hij is mijn ‘eindman’. Rotterdam is Den Haag geworden, maar verder klopt de affirmatie vrij aardig. Ik moet nu lachen om dat reizen in NL en vraag mij af waar dat toen vandaan kwam want ik heb altijd veel gereisd in het buitenland. Waarachtig, sinds dit jaar besteden wij onze vakanties aan het lopen van het Pieterpad.

Een affirmatie uitspreken geeft een positieve vibe, houvast en versterkt je gedachtes. Natuurlijk is het niet heilig, natuurlijk moet je zelf in actie komen, maar het brengt mij veel. Ik doe het nu ook om dit jaar bedrijfsmatig zo sterk mogelijk te eindigen. Elke dag spreek ik een aantal wensen en gedachtes uit. Belangrijk is om ze persoonlijk en concreet te maken, in de ik-vorm en ze regelmatig uit te spreken. Probeer het eens. Wie weet wat het je brengt…

0 views0 comments

Recent Posts

See All

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk. Joy is een gevoel van vreugde dat je krijgt door een ontmoeting met

Comments


bottom of page