top of page
  • Writer's pictureiBounceBack

Kleur&stijl

Kleur en stijl is communicatie. Als je je geweldig voelt dan straal je dit ook uit. Je hebt al een streep voor voordat je iets gezegd hebt en je inhoudelijke boodschap komt nog sterker over.


Deze topvrouw wil er modern, relevant en opvallend uitzien. Zij blijkt een kleurtype winter te zijn en het stijltype dramatisch. Haar staan heldere, koele en diepe kleuren het mooist. Dramatisch wil zeggen dat ze van opvallende krachtige kleding houdt, maar dit stijltype loopt vaak tegen het vooroordeel ‘afstandelijk’ aan. Zij leert dat door veel contrast aan te brengen (blauw/geel) zij krachtig overkomt. En ze straalt! Voor een toegankelijker look is rood, roze en bruin mooi. De zakelijke outfits stellen we samen op basis van haar bestaande garderobe. Voor eventuele ontbrekende stukken doe ik de search.


Wil jij weten wat je mooiste kleuren zijn en hoe kleurenpsychologie je kan helpen om je doelen te bereiken? Weet jij wat je stijltype is en hoe je eventuele vooroordelen kan weerleggen? Leer te laveren tussen krachtig en toegankelijk overkomen. Stuur mij een DM of email als je meer info wilt.
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Je kunt er niet omheen dat roze in alle tinten ‘de kleur’ is deze zomer. En niet alleen bij vrouwen. Barbie heeft impact. Ze was een beetje ingedut maar de recent uitgebrachte film en de overweldigend

This is according to British research the most used chat-up line of Gen Z. I think it’s funny that such a cheesy sentence is used so often. Maybe because it’s so cheesy that it makes you laugh and is

bottom of page